Forever Living - dennisjansen.flp.com
company
Het bedrijf Forever Living
Forever is een multinational dat in meer dan 150 landen wereldwijd opereert. Forever Living is de grootste teler, producent en distributeur van Aloe Vera.

Al meer dan 35 jaar (sinds 1978) zijn we druk bezig met het zoeken naar de beste natuurlijke bronnen voor gezondheid en schoonheid en deze met iedereen wereldwijd te delen. Met een streven naar kwaliteit en puurheid, zijn we gepassioneerd om iedereen wereldwijd te helpen om er beter uit te zien en om zich beter te voelen.

EEN BEDRIJF DAT HET ANDERS DOET

In tegenstelling tot andere bedrijven die opscheppen over hun verantwoordelijkheid voor het milieu, en rekening houdend met de trends, evalueert Forever voortdurend haar eigen praktijken om onszelf zo effectief en goed mogelijk te verbeteren op een regelmatige basis. Wij doen het niet omdat het trendy is, maar we doen het omdat we geloven dat het goed is om te doen.

Ons bewustzijn van milieu begint al bij de basis. Forever heeft meer dan 50 miljoen Aloë Vera Planten groeien op onze eigen plantages in de Dominicaanse Republiek en Texas. Wanneer het gaat om het omzetten van CO2 naar zuurstof, 20 Aloë Vera planten zijn in staat om hetzelfde CO2 om te zetten in zuurstof als één boom! Dus Forever voorziet ieder jaar de aarde, alleen al met Aloë, van 2 miljoen ton zuurstof!

EEN TOEWIJDING AAN KWALITEIT

Forever heeft de belofte afgegeven om de best beschikbare producten op de markt te brengen. Wij houden ons aan de hoogst beschikbare normen en als we ze niet kunnen vinden, definiëren wij ze zelf.

Er zijn industrienormen en er zijn overheid normen en tot slot zijn er de Forever normen - de hoogst beschikbare normen. 

Wij bezitten onze eigen plantages, fabrieken en distributie, zodat wij gedurende het gehele teelproces tot en met de distributie van het eindproduct nauwlettend in de gaten kunnen houden door Forever's regelmatige kwaliteitscontroles. Alleen zo kan de zuiverheid van onze gel, die de basis vormt voor onze eersteklas kwaliteitsproducten, worden gegarandeerd. Van Plant naar Product naar U.

 

 

aloe

Senior Manager Dennis Jansen

Sinds 2003 internationaal partner van Forever Living Products
Maak kennis met een fantastisch bedrijf waar het ook anders kan. Afspraak maken kan via tel. +31(0)6 20939181 of dennisjansen@flp.com

Forever Living Benelux

Het Forever kantoor in Baarn heeft een support team van 25 medewerkers voor extra ondersteuning.
Forever Living Benelux is een genomineerd bedrijf met uitstekende serviceverlening voor alle Forever Business Owners. Forever is lid van Vereniging Directe Verkoop.
invest

Bouwen aan een mooie toekomst

Met meer dan tien miljoen Forever Business Owners in meer dan 155 landen, biedt Forever u de unieke kans voor een gezonder leven en een betere financiële toekomst. Wereldwijd zijn Forever kantoren gevestigd. Maar voor ons, zijn het meer dan alleen kantoren. Zij vertegenwoordigen onze toewijding aan de miljoenen Forever Business Owners over de hele wereld.
De ware gezichten achter Forever zijn niet die van managers, marketeers, verkopers en computer technici, maar het zijn de mensen die onze producten maken, degene die onze producten gebruiken en die in onze producten geloven. Wij geloven dat het belangrijkste bij Forever is wat wij voor anderen doen en hoe we dat doen. EN WIJ DOEN HET! Als u ons beter leert kennen, zult u zien waarom Forever zoveel meer is dan ieder ander bedrijf.