Forever Living - dennisjansen.flp.com
opportunity
Inkomsten mogelijkheid

Forever biedt gewone mensen de mogelijkheid om een buitengewoon inkomen op te bouwen voor een zekere toekomst. Een inkomen naar inzet, waardering en erkenning, vele extra's zoals een auto plan , internationale reizen behoren tot de mogelijkheden. Een betere levensstijl en balans tussen werk, vrije tijd en ontspanning. 

 

network marketing

Wat is netwerkmarketing?

Netwerkmarketing, ook wel bekend als team marketing is een effectieve bewezen business model waar door persoonlijke aanbeveling verkoop, diensten en service tot stand komen.

Een erkende en ervaren netwerk marketing organisatie ontworpen om mensen te helpen met het ontwikkelen van een onafhankelijk eigen business, zonder hoge investeringskosten voor adverteren, overhead, kantoorpand en personeel. Met een uniek marketing plan (break-away systeem) waar je succesvoller word naarmate je anderen helpt met hun succes.

Ben je eigen business

Het nieuwe ondernemen, waar je beloond wordt naar inzet. Hoe harder je werkt hoe meer je kunt verdienen. Niet over een ander, maar samen met de ander. Als je bereid bent om het vak netwerkmarketing te leren en hard te werken is de sky the limit.

own your own business
opportunity safety

Géén risico. Minimale investeringskosten

Traditioneel ondernemerschap kost duizenden, zo niet tienduizenden euro's aan investering. Hier kun je starten met je telefoon, je agenda, een pen en product ervaring door eigen gebruik en bouwen aan een succesvolle ontwikkeling van je eigen succesvolle onderneming.

Geen plafond

Geen CAO.. geen limiet aan je verdiensten. Hoe harder je werkt en hoe meer je leert, hoe meer je kunt verdienen. 

No income cap
opportunity best solution

Waarom met mij samenwerken?

Mijn missie in Forever is om het beste uit jezelf naar boven te halen. Dat je dat succes bereikt wat je voor ogen had. Hoe ik dat voor elkaar krijg? Is om een intensieve samenwerking aan te gaan zodat ik je aan de hand van je eigen groei kan meenemen naar stappen die je zelf misschien niet voor ogen had gehouden te kunnen maken.

Een eerlijk, transparant succesvol bedrijf

Meer dan 1,5 millard dollar eigen vermogen, schuldenvrij en niet beursgenoteerd familie bedrijf met familie waarden, trots, integriteit en plezier. Meer dan 35 jaar ervaring op ons vakgebied.

De ‘Vereniging Directe Verkoop Nederland' behartigt al sinds 1973 de belangen van iedereen die actief is in de sector directe verkoop. De VDV is er voor bedrijven die als lid zijn aangesloten, de mensen die in deze sector werkzaam zijn en de consumenten die producten of diensten bij hen afnemen.

dsa
opportunity incredible company
opportunity get started

Hoe kun je profiteren van deze mogelijkheid?

Neem de controle over je eigen finaciële toekomst en begin de reis binnen Forever vandaag nog! Om te starten kun je mij een e-mail sturen aan dennisjansen@flp.com of bel op +31 (0)6 20939181.