Forever Living - dennisjansen.flp.com
products
De Producten
Forever’s sleutel tot succes is de vasthoudendheid aan kwaliteit en puurheid. De producten beginnen bij 100% pure bladgelei, aangevuld met hoogwaardige natuurlijke ingrediënten om vervolgens superieure producten te produceren.

Alles over Aloe Vera

Om kwaliteit te waarborgen cultiveert Forever de aloe vera op haar eigen plantages om het gebruik van pesticiden en herbiciden tegen te gaan.

Forever Aloe Vera wordt verbouwd op onze plantages in de Dominicaanse Republiek en Texas. Forever Aloe wordt zorgvuldig geteeld en gecultiveerd, en heeft gegarandeerd de hoogste plantkwaliteit. Aloë is één van de beste geschenken uit de natuur. Het met zorg telen van Aloë in het best mogelijke klimaat garandeert dat u de beste producten krijgt. Van plant, naar product naar u!

Ontdek de 6,500 hectare Aloë plantage van Forever in de prachtige Dominicaanse Republiek - de grootste in de wereld! Met de perfecte balans van grond, de ideale temperatuur en precies de juiste hoeveelheid neerslag verbouwen we Aloë planten van de hoogste kwaliteit. Op onze Dominicaanse Republiek plantage hebben we meer dan 30 miljoen planten en oogsten we 500,000 kilo Aloë per week!

Bij Forever Living wordt er vaak gezegd "Alles wat minder is dan het beste zal nooit goed genoeg zijn". Wij geloven dat het hooghouden van de beste kwaliteit begint waar het allemaal begint: de plantage.

Gezonde planten groeien in een gezond milieu. Bij beide plantages, in Texas en de Dominicaanse Republiek, gebruiken we loslopende geiten en schapen om zo natuurlijk mogelijk onkruid te bestrijden en om natuurlijke mest te krijgen. Hierdoor is het mogelijk om een magnifiek gewas te verbouwen zonder dat we de gezondheid van de aloë vera of het milieu hoeven te schaden.

products
aloe plant
Aloe Vera Dranken

Fit voelen & gewichtsbeheersing

Je fit voelen en een gezond gewicht zijn tegenwoordig de basisprincipes van hoe wij ons willen voelen. We zijn ons er steeds meer bewust van en Forever ondersteunt in deze behoefte.

Bent u klaar voor een gezondere levensstijl, een slanker lijf en een fitter gevoel? Dan bent u klaar voor Forever F.I.T.
Dit programma bestaat uit drie onderdelen: C9, F15 en Vital5. Ontwikkeld door Forever voor een gezondere levensstijl, voor nu én voor de lange termijn. Forever F.I.T. is er voor iedereen. U stapt in op het niveau dat bij u past en bepaalt zelf in welk tempo u aan uw doelen werkt. Met F.I.T. kunt u grote sprongen maken of kleine stapjes zetten. Fit worden én blijven was nooit zo makkelijk. Forever F.I.T. is uw gids op weg naar LOOK BETTER. FEEL BETTER.

Lichaam in balans

Je lichaam in balans gecombineerd met de uitgebalanceerde lijn voedingssupplementen van Forever zorgen voor een vitaal gevoel.

Met de keuze voor kwaliteit en puurheid start Forever met de 100% pure gelei uit het blad, voegt hier uitgebalanceerde en hoogwaardige ingrediënten aan toe waardoor je buitengewone en effectieve producten krijgt. Een combinatie van het beste van de natuur om je goed te voelen en er goed uit te zien.

Ontdek het zelf en bestel nu

Supplementen
Bijenproducten

Beauty & Wellness

Puurheid voor huid en lichaam. Luxe bad en wellness producten met de fijnste ingrediënten uit de natuur die de huid laten stralen

Door de pure aloë vera, halen deze producten de natuurlijke schoonheid naar boven en laten je er op je mooist uitzien. Heerlijke natuurlijke geuren van lavendel, mimosa en kruiden waar zowel lichaam als geest enthousiast van worden.

Verzorging voor mens & dier

Van producten voor dieren tot persoonlijke verzorging, zoals tandpasta, deodorant, shampoo en conditioner. 

Niet getest op dieren, van de hoogste en puurste kwaliteit. Voor alle dierenliefhebbers van klein tot grote dieren. Ontdek de voordelen van de aloe vera gel in het uitgebreide assortiment van producten voor thuisgebruik.

Ontdek het zelf en bestel nu

Gewichtsbeheersing
Skin Care

Packs

Probeer het assortiment van Forever's bestsellers van dit moment. Het Clean 9 cleansing programma met het F15 of het vital 5 programma als vervolg. Met uitgebreide gebruiksaanwijzing en ondersteuning op onze forever weightcare pagina.

Flawless by Sonya

Luxe huidverzorging op basis van aloë vera, witte thee, citroen en limoen verrijkt met vitamine E en hyaluronzuur.

Een doorbraak in de anti-aging technologie. Vijf hydraterende en reinigende producten die fundamenteel zijn voor het behoud van een mooie, gezonde en stralende huid. De Sonya Skin Care Collection bestaat uit vijf kwaliteitsproducten voor het reinigen, hydrateren en beschermen van uw huid. De unieke combinatie van speciale ingrediënten houdt de huid jong en hydrateert deze als nooit tevoren!

Ontdek het zelf en bestel nu

Sonya Cosmetica