Forever Living - dennisjansen.flp.com
Story Banner
Over mij

Terug naar 2003 heb ik voor de keuze gestaan om mijn leven nu eindelijk eens in eigen handen te nemen. Na 5 intensieve jaren in het bedrijfsleven waarbij ik meer inzet gaf dan loon kreeg was ik het zat om nog eens voor een baas te gaan werken. Ik vond het tijd om nu eindelijk eens datgene te krijgen wat ik verdiende.

Mijn visie ligt dan ook in de lijn van dit gegeven. Ik zie om mij heen na al die jaren nog altijd mensen die niet op hun plek zitten, zich ondergewaardeerd voelen, nooit of weinig complimenten krijgen, nooit echt de waardering krijgen die ze verdienen. En ondertussen wel alles uit de kast halen om bij hun leidinggevende goed voor de dag te komen. Buiten het feit dat er ook veel mensen zijn die graag hun leven zouden leven met wat meer vrijheid, wat meer inkomen of leuke collega's om hun heen.

De kracht van dit succesvolle concept is om de kwaliteiten van ieder persoon zo goed mogelijk te benutten en hier dan ook de gewenste beloning voor te ontvangen. Mensen die graag buiten hun comfort zone treden om alles uit het leven te halen is waar ik graag mee samen werk. Zelf sta ik ook in het leven waarbij ik graag grenzen op zoek, niet in de massa (kudde) meeloop en mensen bij elkaar breng om krachten te bundelen.

Forever Living Products is opgericht in 1978 en is in de basis gebaseerd op dromen en hard werken. Inmiddels is het een levensveranderd miljardenbedrijf, dat honderden wellness- en beautyproducten produceert en over de hele wereld verkoopt. Op basis van jarenlange ervaring, innovatieve nieuwe ideeën, solide waarden en ongeëvenaarde kwaliteitscontrole, blijft Forever Living Products nieuwe wegen inslaan tijdens zijn reis naar ongekend succes.

Forever beheert zelf het gehele teelt-, productie- en logistieke proces vanaf het begin tot het einde. Forever kan hierdoor iedere stap blijven controleren, van kwaliteit tot kosten - te beginnen bij de grondstoffen tot aan uw favoriete eindproduct. Van plant, naar product, voor u!

Forever Living Products is een uniek bedrijf dat écht uw leven kan veranderen. Achter dit bedrijf zitten een aantal fantastische leiders die alleen maar vorderingen willen maken. Op basis van jarenlange ervaring en innovatieve ideeën, leiden ze dit miljardenbedrijf richting onvoorstelbaar succes.

Met meer dan tien miljoen Forever Business Owners in meer dan 155 landen, biedt Forever u de unieke kans voor een gezonder leven en een betere financiële toekomst. Wereldwijd zijn Forever kantoren gevestigd. Maar voor ons, zijn het meer dan alleen kantoren. Zij vertegenwoordigen onze toewijding aan de miljoenen Forever Business Owners over de hele wereld.

De ware gezichten achter Forever zijn niet die van managers, marketeers, verkopers en computer technici, maar het zijn de mensen die onze producten maken, degene die onze producten gebruiken en die in onze producten geloven. Wij geloven dat het belangrijkste bij Forever is wat wij voor anderen doen en hoe we dat doen. EN WIJ DOEN HET! Als u ons beter leert kennen, zult u zien waarom Forever zoveel meer is dan ieder ander bedrijf.